Over elle nord

 

We schrijven 2008, Evelien en Sarah leren elkaar kennen op de werkvloer. Ze werken een aantal maanden samen, maar zetten elk hun carrièrepad verder. Ze worden vriendinnen en koesteren dezelfde droom: een leuke, no-nonsens winkel uitbouwen voor vrouwen.

Ze benutten hun vrije tijd om samen opleidingen te volgen en specialiseren zich als visagiste, styliste en kleurenconsulent.

De zin om hiermee samen iets te doen wordt steeds groter en in november 2015 besluiten ze om iets moois uit te bouwen. Hun liefde voor make up, fashion en schoenen vormt de basis voor hun concept. De combinatie van de namen van hun dochters, Elle en Eléonore, blijkt al snel een passende naam te zijn voor hun women concept.

Na iets meer dan een jaar voorbereiden, met de zoektocht naar een geschikt pand in Oostkamp, de juiste leveranciers en een passende inrichting, openen ze 1 februari 2017 hun meisjesdroom. Een winkel waar vrouwen terecht kunnen voor kledij, schoenen, accessoires en make-up, waar persoonlijk advies en vriendelijkheid de belangrijkste pijlers vormen.

Elke vrouw is er hartelijk welkom maar ook hun partners kunnen zich nestelen in de zetel of aan de bar!
Welkom bij elle nord!!